fbpx

 

Aarts Transport is al ruim 100 jaar een strak en goed georganiseerd nationaal én internationaal opererend transportbedrijf. Met een gedeelde filosofie “afspraak is afspraak” en uiterst servicegerichte bedrijfsvoering is er haast geen betere partnering haalbaar, van twee onafhankelijke partijen, dan dit.

Voor een nieuw en omvangrijk project van de grootste postdistributeur in NL zal Aarts@Home (het nieuwe label) met ruim 30 man/vrouw opschalen. Ben jij of ken jij die gezellige vrachtwagen chauffeur? Kijk even op de Facebookpagina van Aarts voor de post op 26 september jl. en reageer: https://www.facebook.com/aartstransport.nl of ga rechtstreeks naar: http://www.aartstransport.nl/vacatures/

Om dit project met betrekking tot alle documentstromen te kunnen bolwerken is door Aarts Transport wederom de hulp van CPS Groep ingeschakeld. Voor minimaal de aankomende 3 jaar zal CPS zorgen dat alles omtrent de grote hoeveelheid en ruime diversiteit in documentstromen van Aarts@Home inzake dit project geheel vlekkeloos verloopt.

Onze dank is groot, ons ego nog groter en wij kijken uit naar een plezierig vervolg van onze samenwerking.
Aarts, nogmaals dank voor het vertrouwen in CPS Groep!
Robin Fisser

 

,,Robin Fisser van CPS maakte een scherpe, doordachte analyse van de door ons gevraagde uitdagingen met betrekking tot ons nieuwe label. Wij moeten een uiterst stabiele oplossing hebben en uitval van de apparatuur is onacceptabel. CPS kwam met een perfect passende, creatieve en stabiele oplossing welke volledig past binnen onze kaders.

Wij ervaren Robin als een scherpe ondernemer die precies weet wat wij nodig hebben. Ook kan hij zich uitstekend verplaatsen in ons en snapt dan ook direct in welk opzicht meegedacht moet worden en komt beslagen ten ijs met passende oplossingen.

Ik kijk met heel veel plezier uit naar ons vervolg met CPS en Robin. CPS is een echte en oprechte partner, daarbij vooral ook een fijn mens. Altijd open en eerlijk, tevens iemand die geen blad voor de mond neemt. Ik ervaar Robin en CPS als: ”bevlogen, enthousiast, kritisch, scherp, doortastend en sociaal met een goede dosis humor.”

Aldus Herman Steenhuis,
Aarts Transport & Aarts@home

 

Share This