fbpx

CPS GROEP & CompSolution vieren eerste jubileum.

Vandaag een jaar geleden zijn CompSolution en CPS GROEP een nieuwe en zeer positief gebleken uitdaging aangegaan.
Uit een middelbaar schoolverleden kennen alle betrokkenen van beide organisaties elkaar en zijn in het tweede kwartaal van 2018 opnieuw met elkaar in contact gekomen.

CPS GROEP & CompSolution hebben in augustus 2018 de totstandkoming van samenwerken bereikt en tot de dag van vandaag naar alle tevredenheid van zowel de partijen als de inmiddels gedeelde relaties.
Beide partijen bieden producten en diensten van hoge kwaliteit welke elkaar onderling en gericht aan de betreffende relatie uitermate goed versterken.

CPS GROEP mist een groot deel van de kennis en kunde op het gebied van IT-gerelateerde zaken en CompSolution op haar beurt inzake Documentoplossingen, zoals (multifunctionele) printers en (digitalisering)software.

Een van de voornaamste en belangrijkste motieven waarom beide deze samenwerking hebben bereikt zijn de gedeelde filosofieën en gepaarde bedrijfsvoeringen, wetende;
– Het proactief blijven meedenken met je relatie om t.a.t. zorg te dragen dat je relatie tevreden is, nooit teveel betaalt en met de core business bezig is en blijft.
– Het leveren van hoge mate van kwaliteit en service. en flexibiliteit
– “mensen” behandelen zoals je zelf behandelt wilt worden.
– Het persoonlijk houden van contact.

And last but not least:
Géén keuzemenu’s, géén wachtrijen, géén callcenters, géén halfjaarlijkse uitnodigingen voor themadagen waar je toch niet op zit te wachten en al zeker niet ieder jaar een nieuwe verkoper over de vloer met zijn of haar visitekaartje en fles wijn om zich voor te stellen als “blijvende” Accountmanager en je weer opnieuw je verhaal kunt doen.

CompSolution en CPS GROEP zijn ijzersterk in het leveren werk op maat.
We werken niet met standaarden, we werken en blijven werken vanuit de adviserende rol. Jij deelt de spreekwoordelijke lakens uit, wij passen en meten, net zo lang tot we kunnen voldoen aan jouw wensen.
WIJ OVERTREFFEN GRAAG JOUW VERWACHTINGEN!

Wij kijken uit naar een mooi, voorspoedig en succesvol nieuw jaar!

Neem gerust eens contact op met CompSolution om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen!

 

Al moeten ze door de modder voor je, ZIJ DOEN HET! 

Share This