fbpx

De Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’.

 

Wat een geweldige samenwerking!
En, wat een ontzettend mooi compliment!

Directie CPS en de Vereniging gaan al bijna 10 jaar terug en eindelijk is het zo ver, de samenwerking is vandaag opnieuw gecommitteerd. Dit pareltje aan de Veerdam te Rotterdam, De Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’ & CPS GROEP, schudden vandaag opnieuw de hand.

De Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’ en CPS GROEP gaan deze samenwerking aan voor minimaal 5 jaar en de samenwerking bestaat voornamelijk uit de flexibiliteitswens in de gemaakte afspraken van de Vereniging. Zo zal CPS de Vereniging niet alleen voorzien van een hagelnieuwe documentmachine (Multifunctionele printer), de Print supplies en service, waardoor een zogenaamde “all-in-constructie” tot stand is gekomen, maar ook zal CPS haar relatie bedienen inzake het geheel geautomatiseerd toesturen van papier. Dit is een unicum voor CPS en wij kijken dan ook enorm uit naar deze leuke uitdaging.

Wij zijn verheugd jullie te mogen verwelkomen en kijken uit naar deze samenwerking!

 

Iets over onze nieuwe relatie:

De Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’ is opgericht in 1851 en is daarmee één van de oudste watersport verenigingen van Nederland. De Vereeniging beschikt over een fraai Sociëteitsgebouw aan de Maas, waaraan zij haar naam ontleent, en van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de rivier met al haar scheepvaart.

Het huidige Vereenigingsgebouw aan de Veerhaven werd in 1909 gebouwd.
De Vereeniging kan trots zijn op vele sportieve successen waaronder Olympische zeilwedstrijden. Een zeer aansprekende prestatie is geleverd door erelid Conny van Rietschoten (1926- 2013) met zijn beide ‘Flyer’ zeiljachten, die twee maal in successie de Whitbread Round the World Race wist te winnen, tegenwoordig de spraakmakende Volvo Ocean race.

Bedankt voor het lezen en zoals ze zeggen: ,,Voor de wind is het goed zeilen.”

Share This