fbpx

We verkeren in verhitte tijden, dus waarom zouden wij ons hoofd niet koel houden?

Bij iedere nieuwe samenwerking in de maand april van 2022 ontvangt iedere relatie geheel kosteloos deze geweldige huishoudelijke hulp cadeau!
Al lijkt het er nog niet helemaal op gezien de sneeuwvlokken net nog voorbij komen, maar de zomer komt er echt aan.

Waarom zou je deze aankomende warme dagen en nachten niet doorbrengen met je nieuwe huisgenoot?
Ze zorgt voor verkoeling, zuivert de lucht met een bewezen 99,9% en zorgt dat jouw omgeving exact de juiste luchtvochtigheid heeft.
Oftewel, alle aspecten om jou als persoon zo optimaal mogelijk in te richten qua lichaamsklimaat, wat wil je nog meer?

Dyson heeft de Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde gelanceerd, EN WIJ DOEN JOU DEZE KRACHTPATSER GRATIS CADEAU!
Een hele mondvol met zo’n lange naam, maar deze luchtzuiverende bevochtigingsventilator is eigenlijk een 3:1-apparaat.

Het reinigt de lucht, bevochtigt de lucht en kan verkoelen. De machine zuivert de lucht en detecteert en vernietigt formaldehyde.
UV-C-technologie verwijdert 99,9% van de bacteriën in het water.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde – PH04

De nieuwste Dyson Cool Formaldehyde is een luchtreiniger en ventilator in één waarmee je naast stof, pollen en bacteriën ook formaldehyde neutraliseert. Deze luchtreiniger heeft namelijk een katalysator filter die deze schadelijke stof uit de lucht verwijdert. Met verschillende sensoren meet de reiniger in deze modus de luchtkwaliteit en past hierop zelfstandig zijn werking aan. De luchtreiniger reinigt vieze geurtjes, allergenen, virussen en stofjes uit de lucht met de verbeterde 360 graden HEPA filter techniek. Je krijgt een seintje zodra je deze filters moet vervangen. De luchtreiniger draait 360 graden om zijn as, zodat hij de hele kamer voorziet van schone lucht. Via de Dyson Link app op je smartphone bedien je de Cool Tower Formaldehyde gemakkelijk op afstand.

Verbeterde filtertechniek
De nieuwste Dyson luchtreinigers zijn 360 graden rondom afgedicht volgens de HEPA 13 norm. Hierdoor ontsnapt de luch

t niet uit de reiniger voordat het gezuiverd is. Het volledig luchtdichte HEPA H13 filter systeem filtert 99,95% van alle deeltjes tot 0,1 micron uit de lucht, zoals ultrafijnstof, stof, pollen, allergenen en virussen.

Dyson Link App
Je blijft op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis met de Dyson Link App. Op deze smartphone applicatie zie je actuele rapportages van de luchtkwaliteit en de resterende levensduur van de filters. Ook bedien je met de app de luchtreiniger op afstand.

Vernietigt formaldehyde
Met het katalysator filter zuivert en vernietigt deze reiniger formaldehyde uit de lucht. Dit is een gas die voorkomt in bijvoorbeeld meubels, stoffen en verf.

Share This