fbpx

Vrijdag 14 december jl.
Na een traject van ruim 5 maanden is de samenwerking dan definitief bereikt, Emiel Heinsbroek (Extra Talent) en
Robin Fisser
(CPS GROEP) geven elkaar de hand op een samenwerking voor minimaal de aankomende 5 jaar.

CPS heeft eind december haar apparatuur geleverd en inmiddels volop in gebruik naar alle tevredenheid van Emiel en zijn collega’s. Van een greep losse stand-alone machines naar een centrale inrichting van vier flinke A3 MFP’s, waarbij een besparing op de directe -en indirecte kosten, optimalisatie van personeelshandelingen, en zowel intern -als externe kwaliteitsverbetering de drie belangrijkste criteria tot succesvolle samenwerking waren. CPS heeft allen met vlag en wimpel tot stand weten te brengen door middel een gedegen inventarisatie en structureel de spreekwoordelijke koppen bij elkaar te steken. Hierdoor hebben beide partijen gezamenlijk een inrichting weten te verzorgen waarbij Extra Talent met haar corebusiness is en blijft, niet de randapparatuur binnen de organisatie.

Even voorstellen…
Extra Talent, dé detacheringsorganisatie 2.0 met ruim 20 jaar ervaring! Een innovatieve en stabiele partij die, exact als CPS, buiten de hokjes durft te denken. Zowel CPS als Extra Talent hebben een aantal belangrijke zaken gemeen, waaronder een hele belangrijke pijler; “persoonlijke aandacht” en dit met oog op de lange termijn! Een heldere alomvattende zin op de landingspagina van Extra Talent is dan ook alleszeggend:

,,En maak je geen zorgen, hè. Het type dat je toelacht en vervolgens nooit meer van zich laat horen, komt er bij ons niet in. Onze consultants zijn stuk voor stuk betrokken professionals die graag een band met je opbouwen, je coachen en begeleiden en er voor gaan zorgen dat je een droomstart maakt.”

Extra Talent heeft 6 specialismen als het gaat om de operationele inzet van haar kandidaten!

Op een rij:

Check hier de vacatures…

Het Traject…
In augustus van de stralende zomer in 2018 zijn de eerste contacten gelegd tussen beide partijen. Op dit moment was Extra Talent zich aan het oriënteren op een passende oplossing binnen haar organisatie met betrekking tot alle documentstromen. Toen wij (CPS) Emiel voor het eerst spraken was Extra Talent in een redelijk gevorderd stadium. CPS GROEP kreeg alsnog de ruimte mee te denken. En ja, hier zijn we nog steeds ontzettend blij mee! Visualiseer gerust even wat smileys, ballonnen en klinkende glazen bij deze laatste zin!

Emiel Heinsbroek (Marketing Manager en duizendpoot Extra Talent) is dé man die dit project tot zich mocht nemen.

Emiel, vertel… Hoe heb jij dit traject ervaren?
“Voor ons als groeiende organisatie is en blijft print belangrijk. De offertes die we uitbrengen, contracten die we opmaken en andere belangrijke documenten zijn dagelijkse kost en zullen niet afnemen qua volumes. De oplossing die we vóór CPS groep hadden bestond uit allerlei losse machines. Hier regelden we alles zelf voor, van (allerlei verschillende) toners tot onderhoud. Ging er iets stuk dan was het giswerk waar dat aan kon liggen. Daarnaast is er niks irritanter dan een MFP die slecht print of scant op de momenten dat je die nodig hebt. Het resultaat is frustraties bij het personeel, tijdsverlies en dus geldverlies. Met de huidige oplossing zoals geboden door Robin en CPS GROEP zijn we van deze onzekerheid verlost. En voor sommige zaken kunnen we nu de drukker ook buiten de deur houden. Voor ons een vooruitgang in prijs, gebruiksgemak en vooral kwaliteit.

Voor CPS was het een leuk, bijzonder en vooral uitdagend traject.
Van kennismaking tot inventariseren en van adapteren tot demonstreren. Emiel wist héél helder welk doel hij voor ogen had en de lijst met criteria waaraan de eventuele leverancier moest voldoen was dan ook, terecht, omvangrijk. Hier mogen veel organisaties een voorbeeld aan nemen. Wees kritisch! Durf te vragen! Think out of the box, we love it!

Was het spannend? EN HOE!!
Ten tijde van de demo op het hoofdkantoor KYOCERA waarbij alle templates & huisstijlen van Extra Talent uitvoerig werden getest op de apparatuur was eigenlijk voor beide partijen, de “laatste” halte vóór een eventuele totstandkoming van de samenwerking. Ik (Robin) was uiteraard bij deze demo aanwezig, evenals de specialisten en een deel van het Management van KYOCERA.

,,Ik kan mij nog goed herinneren dat Emiel naar het raam liep en de proefafdruk over zijn meegenomen print legde en tegen het licht hield. Dit was het moment dat ik lichtelijk nerveus werd en er ging herhaaldelijk 1 door mijn hoofd: “Oké, deze man heeft serieus kaas gegeten van kwaliteitsbeoordelingen m.b.t. printsamples.” Robin.

Kwaliteit is en blijft een perceptie als het gaat om kleur. Vertel iemand maar een wat wel of niet mooi is. “smaken verschillen” zeggen ze toch ook niet voor niets? Mede daarom adviseren wij onze relaties altijd even een kijkje in de keuken te nemen bij ons en/of KYOCERA. De deuren staan altijd open en alles is bespreekbaar. Je kunt de machines en organisatie goed bekijken en beoordelen. Wel zo prettig als jij ook voor de lange termijn gaat, toch?
En gelukkig maar, Emiel deed dit ook! KYOCERA is niet voor niets oktober 2018 jl. uitgeroepen tot “MEEST BETROUWBARE MERK KLEUREN MULTIFUNCTIONALS TER WERELD” en dit schoot dan opvolgend direct tebinnen, dus waarom druk maken? Het is nu wachten op het compliment, dacht ik… En zo geschiedde inderdaad…

We zijn een maandje verder en de eerste evaluaties tussen Emiel en Robin hebben plaats gevonden. Hier en daar qua informatievoorziening nog een beetje bijstellen en verder alleen maar wederzijds lof! “HAPPY DAYS!”

Emiel, waarom CPS GROEP?
Bij het zoeken naar de juiste match hebben we met meerdere partijen gesproken. Nu is op het oog beoordelen van MFP´s vrij lastig. Want geef toe: de helft van de specificaties van zo’n ding zeggen de meeste mensen niks. Zo mij ook niet. Voor ons betrof het een serieuze investering waar we de komende jaren mee vooruit willen. Dat roept vragen op. Iedere vraag die speelde is keurig beantwoord en afgehandeld door Robin. Ik was eerst nog wat sceptisch en had eerlijk gezegd niet verwacht dat de Kyocera’s er nog voor de jaarwisseling zouden staan – maar afspraak bleek afspraak en op zeer korte termijn en vlekkeloos is alles keurig op oudejaarsdag 2018 geleverd. Wat dus absoluut als positief aangemerkt mag worden is de betrokkenheid en mentaliteit van CPS Groep. Robin en CPS zijn en blijven bereikbaar en doen wat ze beloven. Tijdens het hele traject van advies tot aflevering. En uiteraard het beheer erna. Op geen enkel punt zijn we teleurgesteld geraakt of onaangenaam verrast. Aldus, Emiel Heinsbroek…

Tot slot…
“Everybody is happy” en beide kijken dan ook uit naar een voorspoedige, leuke en opbouwende voortzetting van de samenwerking!

Hartelijke groet, Extra Talent en CPS GROEP

 

Met speciale dank aan Nadia Huijzers voor het met elkaar in contact brengen van beide partijen.

Share This