fbpx

In een innovatieve samenwerking hebben Fietslease Holland en CPS Groep hun krachten gebundeld om duurzaamheid en gezondheid te integreren in het dagelijkse woon-werkverkeer.

CPS Groep, al lang bekend als uw betrouwbare partner voor het leasen van documentsystemen en software, en inmiddels ook door het inrichten van complete werkplekken, breidt zijn diensten uit met een innovatieve aanpak van werknemersmobiliteit.
Door de samenwerking met Fietslease Holland is het nu mogelijk om niet alleen de algehele werkomgeving, maar ook het woon-werkverkeer van uw medewerkers efficiënt en kosteneffectief te regelen.

Deze uitgebreide service biedt u als ondernemer de mogelijkheid om per medewerker een nauwkeurige begroting op te stellen. Hiermee waarborgt u volledige transparantie in de kosten die verbonden zijn aan zowel de werkplek als het gezonde transport van uw werknemers.

Voor één vast bedrag per maand heeft u een helder overzicht van de totale kosten per medewerker, wat bijdraagt aan een efficiënt financieel beheer binnen uw onderneming. Transparant en effectief budgetteren voor u als ondernemer.

Indien gewenst, bieden wij de mogelijkheid om via een “menukaart” de ideale combinatie van werkplek en bijbehorend vervoer hier naartoe samen te stellen.
Zo kunt u een werkplekoplossing op maat creëren die perfect aansluit bij de behoeften van uw medewerker.

Deze samenwerking belooft een revolutie te ontketenen in de manier waarop werknemers naar het werk pendelen en opvolgend haar werkplek te betrekken, met talloze voordelen voor zowel ondernemer als werknemer.

Fietslease Holland, bekend om zijn innovatieve benadering van mobiliteit, biedt bedrijven de kans om fietsen op een fiscaal zeer voordelige manier beschikbaar te stellen aan hun werknemers.
Hun plan is eenvoudig te implementeren en sluit naadloos aan bij de hedendaagse behoefte aan flexibele, gezonde en groene vervoersoplossingen.

Met opties die variëren van e-bikes tot stadsfietsen, direct uit voorraad leverbaar van bijvoorbeeld 12GO Biking, garandeert Fietslease Holland dat er voor elke medewerker een perfecte match is.

CPS Groep, een vooruitstrevende organisatie met een oog voor vitaliteit onder de werknemers, ziet deze samenwerking als een perfecte aanvulling op hun missie om gezondheid binnen de bedrijfscultuur te bevorderen.

Een extra stimulans voor medewerkers om actief en energiek te blijven. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat fietsen naar het werk niet alleen de fysieke gezondheid ten goede komt, maar ook de mentale helderheid en de algemene tevredenheid op de werkplek verbetert dat de productiviteit en creativiteit aanmoedigt.

Met de zomer voor de deur is er geen betere tijd om in beweging te komen. Deze samenwerking tussen Fietslease Holland en CPS Groep nodigt iedereen uit om te genieten van de voordelen van fietsen – of het nu voor de dagelijkse woon-werkreis is of een zonnige weekendtocht. Het is een vrolijke, gezonde, en kostenbewuste manier om de dagelijkse sleur te doorbreken, precies op tijd voor de warmere dagen.

Kortom, de samenwerking tussen Fietslease Holland en CPS Groep is niet alleen een slimme zakelijke beweging, het is een levensstijlkeuze die de gezondheid van werknemers en de bedrijfsresultaten ten goede komt.

Laten we samen rijden naar een duurzamere toekomst!

Lees hier meer over

Share This