fbpx

Het verleden en heden van Kwintz en CPS is zowel zakelijk, als prive, synoniem te noemen aan “dierbaar”.
Peter, een van de 2 eigenaren van Kwintz, is een goede vriend van de familie. In het verleden werd er niet alleen koffie gedaan, maar ook zaken.

Zo heeft Peter Kwinten destijds, een kleine 20 jaar terug, o.a. het logo van Peter Fisser ontworpen, wetende voor ‘Exclusive Flyfishing’.

De eerste samenwerking tussen Peter Kwinten en Robin Fisser is 5 jaar geleden tot stand gekomen en deze samenwerking is vandaag opnieuw bevestigd voor de aankomende 5 jaar.  De reden dat onze relatie met ‘dierbaar” bestempeld mag worden komt voort uit het feit dat we zakelijk en prive altijd voor elkaar klaar staan en er, zo nu en dan, nog wel eens iets moois uit een spreekwoordelijke hoge hoed verschijnt. Zo heeft Peter 5 jaar terug, na veel dierbare gesprekken over vroeger, de moeite genomen het mooiste relatiegeschenk bij mij (Robin) aan te bieden dat denkbaar is. Peter heeft een snowboard (favoriete sport Robin) gewrapt met het logo van CPS GROEP, maar tevens het logo van zijn vader erin verwerkt, alsmede een kleine prive knipoog. Peter, nogmaals en nog altijd, enorm bedankt voor dit mooie werk. Het board hangt nog altijd achter mijn bureau en er gaat dan ook geen dag voorbij dat er geen lach verschijnt wanneer ik het boardje zie.

 

 

Uit het bestaande printerpark van Kjoew is er besloten de machine op de vestiging in De Klomp over te kopen en de machine in Reeuwijk te vervangen voor een hagelnieuw systeem. Zowel zakelijk als prive zijn Peter, Irene (de lieftallige vrouw van Peter) en Robin nog altijd buurtjes en je weet wat ze zeggen he? Beter een goede buur dan….

Wij kijken uit naar deze hernieuwde samenwerking en zijn trots Kjoew en al haar nevenbedrijven, te mogen verwelkomen.
Ook eens kijken wat deze duizendpoot allemaal voor jou kan betekenen?

Iets over onze relatie:

KWINTZ

“Van idee naar indrukwekkend product”

‘Going all the way’ in bedrukte huisstijl-, reclame- en veiligheidsproducten

Kwintz bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige producten met uitstraling. Ons assortiment bestaat o.a. uit textieltransfers, naambadges, stickers, etiketten, drukwerk, textiel en signproducten. Naast diverse specialistische webshops en onze eigen reclame- en ontwerpstudio in Reeuwijk, beschikt Kwintz over een eigen ontwikkel- en productielocatie in De Klomp. Kwintz is tevens agent van een aantal gerenommeerde fabrikanten.

Onze kracht? Een team van leergierige en ervaren vakmensen met de juiste kennis én connecties op het gebied van ontwerp, techniek, bedrukking, productie en marketing. Specialistische kennis, zodat het geleverde product het juiste is én altijd aan uw behoefte voldoet.

Onze adviseurs begeleiden u op ervaren, professionele en betrokken wijze naar het product dat voor u, of uw klant, werkt.

Onze kernwaarden zijn: ervaring, creativiteit, flexibiliteit en betrokkenheid.

KWINTZ BUSINESS

“Producent én agent, een unieke, krachtige combinatie”

…en het streven naar een daadwerkelijk partnerschap.

De twee bedrijven waar de Kwintz Groep uit is voortgekomen hebben beide al vanaf het begin ervaring als agent voor producenten/leveranciers van grafische veiligheidsproducten, textieltransfers, naambadges, stickers, etiketten en signproducten. Het ontstaan van Kwintz Business is hier een direct gevolg van.

Kwintz wil meer zijn dan ‘alleen een agent’. Om de rol als ‘agent plus’ te kunnen vervullen is het daarom noodzakelijk om naast een rol als ‘vertegenwoordiger’ ook een nog belangrijker rol in te vullen: die van producent.
Sneller, beter en flexibeler op de vraag van klanten inspelen is één van de doelstellingen van Kwintz. Daarvoor is het beschikken over een eigen productiecapaciteit volgens de eigenaren een ‘must’. Daarnaast is Kwintz Business een samenwerking aangegaan met een aantal producenten. Dit om nog sneller, beter en flexibeler te kunnen opereren in een markt die steeds vaker onder druk komt te staan van (internationale) marktontwikkelingen.

Een andere doelstelling van Kwintz is het streven naar een daadwerkelijk partnerschap met de klanten. Dit partnerschap wordt daar waar gewenst ondersteund met begeleiding en training van de medewerkers van de klanten.

 

KWINTZ LOKAAL

“Sparringpartners met ruim 150 jaar ervaring in bedrukken”

…uw ‘Kwintz om de hoek’.

Kwintz Local BV is voortgekomen uit twee reclamebedrijven in De Klomp (Gld.) en Reeuwijk (ZH). Bedrijven die respectievelijk vanaf 1989 en 1992 hun (lokale) klanten voorzien van “alles dat maar bedrukt is en/of kan worden”. Je zou kunnen zeggen dat Kwintz Local staat voor “Kwintz bij u om de hoek”. Al voor 1989 werkten beide eigenaren regelmatig samen en vanaf 1992 is sprake van een hechte samenwerking. Deze bedrijven vormden de basis voor het verdere ontstaan van de Kwintz Groep.

Als we al van een verdeling kunnen spreken, dan zitten bij  Kjoew in Reeuwijk ‘de bedenkers, ontwerpers en begeleiders’ en bij  Printfarm in De Klomp ‘de uitvinders, ontwikkelaars en makers’. Op beide locaties treft u een ervaren team van veelzijdige sparringpartners. En samen hebben ze meer dan 150 jaar grafische ervaring in huis. Of het nu gaat om marketing, vormgeving, drukwerk, reclame- en signproducten of grafische veiligheidsproducten: uw vraag beantwoorden we met een goed advies en/of het perfecte product.

Ontwikkeling, vormgeving en productie doen we in veel gevallen zelf. Zo houden we het totale proces in eigen hand en leveren we vaak verrassend snel.

KWINTZ WEBSHOPS

“Leveranciers van op maat gemaakte producten”

…waar passie en niche elkaar ontmoeten.

Kwintz Webshops BV bestaat uit twee soorten webshops. Aan de ene kant de webshops met niche-producten. Producten die in het verlengde liggen van het brede assortiment van de Kwintz Groep. Webshops zoals bijvoorbeeld  kwintznaambadges.nl en logoblokje.nl. En aan de andere kant de webshops die draaien om vakmensen met passie, zoals o.a.  brandweerwinkel.nl en defensiewinkel.nl. Waarbij brandweerwinkel, dat al bestaat sinds midden jaren 90, toch wel dè website voor de hulpdiensten in Nederland genoemd mag worden.

In De Klomp beschikt Kwintz Webshops ook over een daadwerkelijke, fysieke ‘brandweerwinkel’. Een winkel die dagelijks bezocht wordt door professionals en fans van brandweer, hulpdiensten en ook door defensie-veteranen. Naast deze winkel worden in De Klomp de meeste van de op maat gemaakte producten geproduceerd of tot eindproduct verwerkt. Daarvoor beschikt Kwintz Webshops over een ruim machinepark, waaronder borduurmachines, printers, plotters, textieldrukpersen en een domingafdeling.

Share This