fbpx

Kwaliteit en betrokkenheid is als synoniem te noemen voor Kyocera & CPS.

In organisaties blijft de betrouwbaarheid van printers en multifuncationals de grootste zorg voor zakelijke gebruikers. Een betrouwbare machine minimaliseert stilstand wat resulteert in een verbetering van de productiviteit. Daarom is de zeer intensieve duurzaamheidstest van Buyers Lab een belangrijke graadmeter voor kopers om te beslissen welke afdrukapparatuur wordt aangeschaft.

Om te bepalen welke leverancier boven de rest uitsteekt, heeft het analistenteam van Buyers Lab
prestatiestatistieken samengesteld van alle grote leveranciers die van 2012 tot 2018 machines voor de laboratoriumtests hebben aangeleverd.

De A3-kleuren multifunctionals van Kyocera hebben altijd hoge scores gekregen van het Buyers Lab-analistenteam voor de uitstekende kleurenafdrukken, hoge snelheden en lage gebruikskosten. Maar de buitengewone betrouwbaarheid is één van de belang-rijkste kenmerken van elke Kyocera-machine die de analisten van Buyers Lab de afgelopen jaren hebben getest.

Tijd is geld voor organisaties en als een machine vastloopt of stilstaat in verband met onderhoud is dat verloren productiviteit. Met het laagste percentage papierstoringen in zijn klasse en het feit dat er geen onderhoud nodig is gedurende het afdrukken van meer dan 1,8 miljoen pagina’s, is Kyocera een merk waar ondernemers op kunnen rekenen wanneer ze robuuste en betrouwbare kleuren multifunctionals nodig hebben om hun team productief te houden.”

Over Keypoint Intelligence – Buyers Lab 
Al 50 jaar is Buyers Lab de bron voor onafhankelijke en betrouwbare informatie, testgegevens en concurrerende verkoopmiddelen. Wat begon als een op
consumenten gerichte publicatie over kantoor-
apparatuur is uitgegroeid tot een allesomvattende zakelijke informatiebron op het gebied van document-
oplossingen.
Als onafhankelijke autoriteit voert Buyers Lab
de meest intensieve duurzaamheidstests in de branche uit. Hierdoor is het ontvangen van een Buyers Lab Reliability award een grote eer die maar een keer per drie jaar wordt toegekend.
De analisten van Buyers Lab evalueren testgegevens uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk om de winnaar te bepalen op basis van bedrijfskritieke factoren, waaronder het aantal geteste afdrukken, papierstoringen en stilstand door onderhoud.

Share This