fbpx

Na zeven seizoenen verdwijnt de naam KYOCERA van het stadion van voetbalclub ADO Den Haag. Sinds 2011 staat de 48 meter lange led-lichtreclame met de stadionnaam op het dak van het stadion, eind 2010 ondertekenden KYOCERA Document Solutions Nederland en ADO Den Haag een overeenkomst voor de naamgeving. Vanaf september 2017 zal het stadion Cars Jeans Stadion heten.

Etienne Hendriks, managing director KYOCERA Document Solutions Nederland: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van het Kyocera Stadion. Het zal voor mij als Hagenaar vreemd zijn om straks op het Prins Clausplein te rijden en een andere naam op ‘ons’ stadion te zien staan. Wij hebben jarenlang bijzonder prettig samengewerkt met ADO Den Haag en beschouwden het stadion al die jaren als ons tweede thuis. Wij zijn blij voor ADO Den Haag dat zij een nieuwe naamgever kunnen verwelkomen, wij wensen hen het allerbeste toe.”

 

ADO Den Haag directeur Mattijs Manders kijkt terug op een prachtige periode. “Zeven jaar is een behoorlijk lange tijd. Door zo’n sterke naam als KYOCERA op het stadion te hebben gehad, hebben wij vele ambities kunnen verwezenlijken. Hoogtepunt is ongetwijfeld het zonnepanelendak op het stadion, dat KYOCERA heeft geproduceerd en geleverd. De 2.900 zonnepanelen leveren 50% van het jaarlijkse stroomverbruik van ADO Den Haag. Bij deze wil ik KYOCERA bedanken voor een succesvolle periode.”

Share This