fbpx

Samenwerking CPS Groep en BNR Totale Kantoorinrichting is bereikt!
In een spannende ontwikkeling binnen de kantoorinrichtingssector hebben CPS Groep en BNR Totale kantoorinrichting de handen ineengeslagen.
Deze samenwerking markeert een significante stap vooruit in het aanbieden van een totaaloplossing voor werkplekinrichting. Met de gecombineerde expertise van beide bedrijven wordt het nu mogelijk een werkomgeving volledig naar wens te ontwerpen en uit te rusten, van meubilair tot geavanceerde printsysteemtechnologieën.

Een combinatie van expertises
Corné van Marle, de drijvende kracht achter BNR Totale kantoorinrichting , brengt een schat aan ervaring in kantoorbenodigdheden en projectinrichting met zich mee.
BNR staat bekend om zijn breed scala aan kantoormeubelen die zowel esthetisch als ergonomisch zijn ontworpen, met een sterke nadruk op flexibel werken.
De filosofie van het bedrijf draait om het creëren van dynamische, aanpasbare werkplekken die zowel comfort als efficiëntie bevorderen.

Aan de andere kant biedt CPS Groep, met haar uitgebreide dienstverlening op het gebied van Managed Print Services (MPS), een diepgaande kennis van documentbeheer, printsystemen en workflow optimalisatie.
Hun aanpak in het ontwerpen van printoplossingen die naadloos integreren met bedrijfsprocessen heeft hen een vaste plaats in de markt verzekerd.
Met een focus op duurzaamheid en efficiëntie, reduceert CPS de ecologische voetafdruk van bedrijven terwijl ze de productiviteit verhogen.

Directe Beschikbaarheid van Print- en Kopieersystemen bij CPS
CPS Groep begrijpt het belang van continuïteit in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom zorgen we ervoor dat onze print- en kopieersystemen altijd uit voorraad leverbaar zijn.
Met onze inmiddels uitgebreide voorraadbeheer en logistieke precisie garanderen wij dat de nodige apparatuur onmiddellijk beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft. Dit betekent minder wachttijd voor de installatie van essentiële kantoorapparatuur en snellere integratie in uw werkprocessen, wat resulteert in een naadloze bedrijfsvoering en verminderde onderbrekingen.

Volledig gepersonaliseerde werkplekken door BNR en CPS Groep
BNR Totale Kantoorinrichting, in samenwerking met CPS Groep, zet nu een nieuwe stap door niet alleen totaaloplossingen te bieden, maar ook unieke, gepersonaliseerde inrichtingen. Wij bieden nu de mogelijkheid om per medewerker een volledig ingerichte werkplek te leveren voor een vast bedrag per maand. Dit inclusief meubilair, technologische ondersteuning en zelfs een printer van CPS Groep. Deze all-inclusive aanpak garandeert dat elke werkplek optimaal is uitgerust met alles wat uw personeel nodig heeft om efficiënt en comfortabel te werken, zonder onvoorziene kosten of complicaties.

Voorbeeld van een gepersonaliseerde aanpak
Stelt u zich voor dat u een nieuw kantoor inricht en elke werknemer ontvangt een volledig ingerichte werkplek. Voor een vast maandbedrag per medewerker verzorgt BNR de levering en installatie van een ergonomisch bureau, een verstelbare stoel, en alle benodigde kantoortechnologie inclusief een hoogwaardige printer van CPS. Deze aanpak elimineert niet alleen de noodzaak voor grote initiële investeringen, maar zorgt ook voor consistentie en harmonie binnen het kantoor. Een dergelijke oplossing laat zien hoe flexibel en klantgericht onze services zijn, ontworpen om naadloos te integreren in elk type bedrijfsomgeving.

Synergie en innovatie
Deze samenwerking is gebaseerd op het idee dat een goed ingerichte werkplek essentieel is voor zowel de productiviteit als het welzijn van medewerkers. Door de krachten te bundelen, kunnen CPS en BNR een holistische benadering bieden voor kantoorinrichting. Van het perfecte kantoormeubilair dat de lichamelijke gezondheid ondersteunt tot geavanceerde Print Solutions die de efficiëntie van documentstromen verzekeren, de samenwerking belooft een naadloze integratie van fysieke en technologische werkruimtecomponenten.

De gezamenlijke missie van CPS en BNR is om klanten een volledig aangepaste ervaring te bieden waarbij elke aspect van de kantoorinrichting wordt beschouwd. Dit omvat alles van de keuze van het meubilair tot de implementatie van intelligente printsystemen en milieuvriendelijke oplossingen. Klanten kunnen nu genieten van een gestroomlijnde ervaring van concept tot voltooiing, ondersteund door de uitgebreide service en support waar beide bedrijven om bekend staan.

Maatwerkoplossingen van BNR
BNR Totale Kantoorinrichting is zich volledig bewust van de unieke behoeften van elk bedrijf als het gaat om kantoorinrichting. Daarom bieden we altijd maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en vereisten. Of het nu gaat om de grootte van het meubilair, de kleurkeuze of de integratie van specifieke technologische hulpmiddelen, BNR zorgt ervoor dat elke detail zorgvuldig wordt overwogen. Ons team van deskundige ontwerpers en projectmanagers werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de eindresultaten niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve invloed hebben op de productiviteit en het welzijn van uw personeel. Vanzelfsprekend heeft BNR ook een catalogus met een deel van haar assortiment meubels, bekijk hier haar aanbod: Catalogus.

Vooruitkijkend
De integratie van diensten tussen CPS en BNR staat model voor de toekomst van kantoorinrichting. Door samen te werken bieden ze een unieke propositie: een werkplek die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook optimaal afgestemd is op de technologische en ergonomische behoeften van het moderne kantoorleven.
Met deze samenwerking stellen CPS Groep en BNR Totale Kantoorinrichting zich voorop in de markt, klaar om de uitdagingen van de toekomstige werkomgeving aan te gaan. Dit partnerschap belooft niet alleen innovatieve oplossingen voor hun klanten, maar ook een inspiratie voor de industrie; een bewijs dat door samenwerking, bedrijven hun aanbod kunnen verrijken en een meer geïntegreerde, klantgerichte service kunnen leveren. De toekomst van kantoorinrichting begint hier, met een duidelijke focus op duurzaamheid, flexibiliteit en innovatie.

Lees en bekijk hier meer over:

 

Share This