fbpx

HOI!
Zijn we weer…

We zijn een nieuw label gestart en het loopt iets voorspoediger dan voorzien..
We zijn de B2C-markt ingestapt van online verkoop via een mega platform en wij gaan dit uitbreiden met 3 eigen websites.  Dat is natuurlijk allemaal hartstikke leuk, maar het moet wel behapbaar blijven om de kwaliteit te borgen die onze relaties van ons gewend zijn… Dus, we komen bijna “handjes & “voetjes”, ogen, voelsprieten en oplossingsgerichte gedachten tekort. En dit is het punt waarop jij komt aanhollen met je rode cape en superpower-dingen.

We kennen de spreekwoordelijke klappen van de zweep, dus alles draait, maar wij zoeken juist jou om samen met het management mee te denken in het totale plaatje. Van A tot Z met betrekking tot het vlekkeloos uitleveren van duizenden producten per maand. Alle processen, met name logistiek, worden onder de loep genomen.

Goed, wat ga je doen?
Hetzelfde als wij doen; zorgen dat onze klant happy is!
Alles is bespreekbaar en bijna niets is te gek voor onze klant, als het maar een pluim verdient.

Je ondersteunt de organisatie in de breedste zin van het woord en doet “van alles wat”, met focus op 3 nieuwe labels.
Oftewel, je gaat helpen bij het optuigen en verder inrichten van nieuwe bedrijven.

Wat moet er gedaan worden?

De volledige inrichting van 3 online platformen/websites en het daarmee gepaarde logistieke proces, van bestelling tot levering en met 1 hoofddoel, namelijk een mega dikke glimlach van onze klant bij ontvangst van het bestelde product.

Dit doe je samen met onze bekwaam en bewezen marketingpartner; 2 (best wel) leuke, vlotte, soms vermoeiende, maar hele lieve gasten die precies weten hoe dit tot in de nopjes in te regelen. Kijk maar, ze hebben niet eens een website.. @JETSTART
Wanneer de definitieve ideeën tot stand zijn gekomen, tot in de puntjes zijn uitgewerkt, dan mag alles operationeel in gang gezet worden,

dit wordt HE-LE-MAAL jouw ding!

Uiteraard krijg je alle vrijheid en hulp voor je opdrachten en zorgen wij er samen voor dat je nog succesvoller bent!

We bieden je prima geld, dito eten, beetje vrije tijd en een goed verhaal voor de toekomst.

Als je lekker in de flow zit en alles gaat naar wederzijdse tevredenheid ben je meer dan welkom met ons de internationale toekomst nóg mooier te maken.

HIT IT!

 

Share This