fbpx

KYOCERA Document Solutions kondigt de benoeming aan van Takuya Marubayashi tot nieuwe president van KYOCERA Document Solutions in Europa, het Midden-Oosten en Afrika Onder leiding van Takuya Marubayashi zal het Europese hoofdkantoor waardevolle producten en diensten blijven leveren aan zijn klanten, verkooporganisaties, internationale partners en werknemers. KYOCERA zal zich blijven richten op zijn digitale transformatie en er naar streven om een toonaangevende leverancier van documentoplossingen te zijn.

Takuya Marubayashi keert nu terug naar Europa om de leiding over te nemen van Takahiro Sato. Hij zal EMEA blijven positioneren als de meest toonaangevende regio wereldwijd op het gebied van document solutions.

Takuya Marubayashi: “Het is een eer maar ook een verantwoordelijkheid die ik zeer serieus neem bij het aanvaarden van de rol van president van KYOCERA Document Solutions EMEA. Wij bevinden ons midden in onze transformatie en ik ben ervan overtuigd dat we de juiste mensen hebben met de expertise en kennis om onze strategie en doelstellingen te behalen. KYOCERA kan daarmee een leidende rol blijven spelen. Onze stakeholders en partnerships zijn van het grootste belang voor het bedrijf. Ik wil deze relaties verder uitbouwen door de beste ondersteuning, vaardigheden en documentoplossingen in de branche aan te bieden en onze klanten op deze digitale reis te begeleiden”.

In zijn rol als de nieuwe Europese president zal Takuya Marubayashi diversificatie in de EMEA-regio verder aanmoedigen. “KDE zal zijn activiteiten blijven uitbreiden in regio’s waar kansen liggen. Wat echter van vitaal belang blijft, is het leveren van een waardevolle klantervaring voor al onze gebruikers”, besluit Takuya Marubayashi.

Share This